top of page

Sunnmørsbrød


For ei stund siden kom jeg over ei oppskrift på Sunnmørsbrød. Det syns jeg hørtes spennede ut og det måtte jo testes.

Men erfaringsmessig er ikke jeg den beste brødbakeren, så ja vi fikk no se hvilke resultat jeg klarte få til da.

Har prøvd å lære litt lure triks om brødbaking opp igjennom, og har plukka opp noen tips ­ litt her og litt der, så gjorde litt vri på hvordan disse brøda skulle bakes opprinnelig.

Synes det var litt mye gjær i oppskrifta, byttet også ut havregryn med havremel, og heiv meg uti baksten.

Deigen gir 3, ca 1 kg, brød. Blei veldig store, så jeg skal prøve dele deigen i 4 neste gang jeg baker dem i 1,5 l former.


Neste blogg tar for seg timpe og tebrød. Følg med – og bli inspirert til å bake, du også!

Fortsatt god sommer!

Med Vennlig Hilsen

Mette Engstrøm

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page