top of page

Vintertur


Fritidsaktiviteten Stikk UT brer stadig mer om seg i Ålesund-området. Over 900.000 turer ble registrert i 2022 med over 40.000 deltagere. Ålesund er den kommunen som har flest registrerte deltagere. Men Stikk UT er ikke bare en sommeraktivitet. Vinterprogrammet får stadig bredere tilbud.

I tillegg til 142 skiturer presenterer Friluftsrådene 207 fotturer i vintersesongen 2023. Alle kommunene i Møre og Romsdal, samt Heim og Lesja/ Bjorli er med og byr dermed på den største Stikk UT! Vinter noensinne. «Ta på varme klær, fyll sekken med varm drikke og godsaker og finn din vinterperle», er oppfordringen fra friluftsrådene.

- Stikk UT! Ski har eksistert siden 2015 og gjennom hele vintersesongen tråkkes det mange kilometer fantastiske skiløyper av frivillige, sier Stig Aambø i Møre og Romsdal skikrets, som er friluftsrådene sin samarbeidspartner for Stikk UT! Ski.

- Denne sesongen har vi et prøveprosjekt der vi tilbyr noen få skiturmål utenfor preparerte skiløyper som egner seg godt for turski/fjellski. Turmålene kan være godt brukte «søndagsturer», og setertufter eller høydedrag som egner seg godt for en rast. Formålet er å inspirere til en annerledes turopplevelse eller forlenge turen ved å gå sine egne spor.25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page