top of page

Kino-eventyretHva kunne være mer eventyrlig mystisk og spenningsfylt enn en sen ettermiddag i høstmørket. Du kommer inn i salen med dempet belysning, der du så vidt aner freskene langs veggene på begge sider og de gåtefulle ordene som følger bildene?

Vi snakker selvsagt om Løvenvold. Først og fremst KINO, siden Theater først oppstod i år. Nei, det er kino-atmosfæren fra den gang som er spikret til langtidsminnet, hva enten den mørklagte salen ble fylt av Brigitte Bardot eller Hopalong Cassidy. Film på kino er best, sier dagens unge. Den gang fantes det bare film på KINO. Og den beste kinoen var Løvenvold. Hvordan ålesunderne har greid seg uten – så lenge – er en gåte.

Men nå lover Løvenvold at det skal bli film i teatersalen. Ganske snart. Ja, altså, i hvert fall til vinterferien! Ingen grunn til å dra andre steder enn til Ålesund denne vinterferien, mener Terje Sporsem og hans medeiere i Løvenvold Theater. Men hva de vil vise oss, holder de foreløpig tett for brystet. Bilr det gjensyn med Hopalong – eller er det Tom Cruise som i større grad fenger dagens publikum?


32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page