top of page

Julegave-tipsI en melding fra Bybadet får vi lese om fortreffeligheten av å gi badeglede og velvære i julegave – de reklamerer for gavekort.

Vi i ÅLESUNDEREN reklamerer HVERT ÅR for årets beste julegave: Medlemskap i foreningen med aktiviteter for ålesundere i Oslo.

Men det ene utelukker ikke det andre. Bybadets fordel er at man kan drysse deres gave ut over slekt og venner i Ålesund, selv om man ikke selv bor der … Les selv:


"Julen nærmer seg, og tankene går til årets julegaver. Er du usikker på hva som vil glede familien eller dine ansatte? Da har vi det perfekte gavetipset til deg. Våre gavekort er den ideelle julegaven for alle aldersgrupper, fra de minste til de største. Gavekortene våre gir deg friheten til å velge ønsket verdi, og de passer til alle, uansett om de drømmer om avslappende bad og badstue, en ny trendy badedrakt, eller et helt år med aktivitet hos oss. Kjøp gavekortet enkelt i resepsjonen på Bybadet eller besøk nettsiden vår:  https://bybadet.goactivebooking.com/value-cards/7 Vi ønsker alle våre kunder en fredfull og rolig førjulstid.Velkommen til Bybadet – hvor glede og velvære venter!"

27 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page