top of page

Havnevandring


ÅLESUNDEREN følger opp gårsdagens suksess med invitasjon til havnevandring sammen med Sverre Jervell. Vi tar bena fatt torsdag 28. april og opplever Fjordbyen fra Østbanehallen til Sørenga (med diverse stopp underveis).

Sverre Jervell lanserte nylig sin bok om Fjordbyen – for alle oss som er opptatt av det spennende som nå skjer med Oslo og fjorden. Vår egen Oddbjørn Monsen er fotograf og forlegger, og vi gratulerer dem begge med produktet!

I sin egen omtale av boken sier Jervell at "Vi har fått sjøbadet på Sørenga og Operastranda. Vi har fått SALT, VIPPA og Badstulandsbyen. Vi har fått en kulturby med Deichman, Operaen, Munch-museet og Astrup Fearnley-museet. Vi har fått Middelalderparken."

Stikkordene gjenspeiler noe av innholdet i "Fjordbyen", der Jervell i tillegg tar leserne med på vandringer langs Havnepromenaden. Torsdag 28. april blir vi gjerne med på en tur fra gamle Tigerstaden ut mot Fjordbyen. For Tigerstaden er snart et glemt konsept, der ungdommen i dag lurer på hva den digre tigerstatuen utenfor Østbanehallen har der å gjøre. Nå rettes blikket mot vannet, lyset og livslysten i Fjordbyen. Blir du med?

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page