top of page

Ballsesong

Oppdatert: 31. jan. 2023


– Når man skal lage potetball, er det best å bruke litt kokfaste poteter, som Beate, Astrix ol. Og når nypotetene kommer, da er det potetballpause, skriver Mette i denne matbloggen.


Potetball med dott eller ikke?

Kjenne du suget etter en god potetballmiddag? Kanskje har du noe rester igjen fra jula i fryseren. Svinemør, pinnekjøtt, tørrmør eller kanskje litt fenalår? Da har du gode saker som kan brukes sammen med potetball.Her e potetball med julerester. Pinnekjøtt, knakkpølse og Longvamør, tror e faktisk det var.

Så var det dette med dott eller ikke dott da .

Hos oss er det alltid dott i ballen. Og da er det tørrmør som brukes. Andre bruker litt flesk, men man kan godt bruke en bit fra pinnekjøtt eller fenalår i og.

Når man skal lage potetball, e det best å bruke litt kokfaste proteter som Beate, Astrix ol. Og når nypotetene kommer, da e det potetballpause, ihvertfall det å lage de fra bunnen. Blir alt for mye væske til at det blir bra potetball. Så da må du ha lagra nokken gamlepoteter eller ty til pose. Posen fra Stangeland Mølle, den e faktisk ganske nær hjemmelaga i nøden, om potetballsuget blir for stort.

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page