top of page

Et godt årÅlesunderen kan se tilbake på et aktivt og innholdsrikt år 2023. Medlemmene har sluttet godt opp om våre store satsinger, det være seg bacalao-aften, årsmøte eller pub-runde, hageselskap, krabbeaften, kulturkveld eller høstsamling. Det har også vært gledelig å se at mange har funnet veien til vår fredagspils på Stortorvets Gjæstgiveri. Sammen har vi mye å glede oss til neste år, da aktivitetsnivået holder seg stabilt høyt og flere nye medlemmer banker på døren.

Fokus fremover blir å fortelle enda flere ålesundere i Oslo-området at de har en venneklubb å kose seg med på fritiden, der godt humør og hyggelig samvær står i fokus. Vi trenger det, noen og enhver, som et avbrekk i hverdagen. Alt for ofte får vi høre at ålesundere ikke har hørt om foreningen. Det er vi, som kjenner Ålesunderen, som har ansvar for at andre kan komme med i det gode selskap.

En spesiell takk på tampen av året går til vår mat-blogger, Mette, som også i år har åpnet sitt hjem for sommertreff – og nå i november laget en kjempefin skilpaddekake (bildet) til sesongavslutningen i Trosterudvillaen.

Følg med på vår hjemmeside – og del gjerne våre blogg-innlegg når de kommer med (ganske) jevne mellomrom!


TAKK FOR FØLGET GJENNOM ÅRET! Og GOD JUL til oss alle!


51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page