top of page

Aprilspøk?


Dersom du har tenkt å være i Ålesund-området i påsken eller utover april, kan du forberede turen med en kikk på hjemmesiden for Sula Gondol, der de viser deg en video om den storslåtte taubanen fra Langevåg til Rundehornet.

Om du tenker at dette er en gedigen aprilsnarr, kan du faktasjekke på hjemmesiden til Sula kommune. Følg med, følg med:

"Nytt i saka

Det har tidlegare blitt signalisert at saka skulle opp i plan- og miljøutvalet i Sula 25. januar og i kommunestyret 8. februar, men no er den politske behandlinga utsett.

– Administrasjonen treng meir tid til å utarbeide eit godt og gjennomarbeida dokumentunderlag for saka. Slik vi vurderer det no er det realistisk at saka kan leggast fram til politisk behandling i løpet av april, skriv kommunedirektør Bente Glomset Vikhagen.

Ho legg til at saka er av stor interesse, og mange nok ønsker ei snarleg avklaring. 

Vi håper likevel det er forståing for at grunnlaget for saka må vere forsvarleg greidd ut før den kan leggjast fram for politisk behandling, seier Vikhagen

Sida er under arbeid, vi fyller på med ny informasjon etter kvart som den kjem inn. Vi håper at du finn informasjonen nyttig, og at du finn det du leitar etter, men saknar du noko vil vi gjerne at du melder frå til oss."

Det skriver nabokommunen. Salige Bjørnstjerne Bjørnson formulerte seg slik:

"Jeg velger meg april".

54 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentarze


bottom of page